περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 13 Ιουνίου | 11:45μμ

Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με αντιπροσωπεία του ΔΣ της ομάδας μπάσκετ της Νήαρ Ηστ.

05.06.2024

Ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μανώλης Καραβασίλης, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή,  συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου Α.Ο. Νήαρ Ηστ.

Συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα αλλά και ειδικότερα όσα πρέπει να επιλυθούν, καθώς υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις εγκαταστάσεις.

Η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει τις ενέργειες και διεκδικήσεις του Σωματείου,  ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες του υποχρεώσεις στην ανώτερη κατηγορία της Α2 και  η ομάδα να αγωνίζεται στην ιστορική της έδρα.

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τις ενέργειές του προς το Υπουργείο Παιδείας, ως ex officio πρόεδρος του Νομικού Προσώπου. Παρουσίασε δε την από 2 Μαϊου 2024 σχετική επιστολή του όπου αναφέρονταν όλα τα προβλήματα του γηπέδου και το τι πρέπει να γίνει και ζητούσε συνάντηση με τον Υπουργό ή εκπρόσωπό του, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει υπάρξει ανταπόκριση.

Θυμίζουμε ότι το Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής αποτελεί Νομικό Πρόσωπο και την αποκλειστική ευθύνη φέρει το Υπουργείο Παιδείας, επιχορηγείται από αυτό και διοικείται από 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο που ορίζει ο Υπουργός, ενώ πρόεδρος είναι ο εκάστοτε Δήμαρχος. Η χρηματοδότηση έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια περίπου 70% με αποτέλεσμα ό,τι λαμβάνει να μην φτάνει ούτε για τις λειτουργικές δαπάνες!

Επισυνάπτονται:

Το κείμενο της επιστολής του Δημάρχου

Έκθεση Αυτοψίας για το Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο Καισαριανής (30-11-2018)

Μετάβαση στο περιεχόμενο