Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Καισαριανής και o Δήμος Καισαριανής αναβιώνουν και φέτος τον παραδοσιακό Κλήδονα.
Το ξεκίνημα έγινε το βράδυ της Τρίτης 18-6 με το «αμίλητο» νερό και με σημείο συνάντησης στο πηγάδι Κλαζομενών & Βρυούλων.
Ακολούθησε πατινάδα στους δρόμους της πόλης, στάση για χορό στην Πλατεία 200 Ηρώων και κατάληξη στο Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης.
Στη διαδρομή κορίτσια μετέφεραν το νερό χωρίς να μιλήσουν σε κανέναν και το τοποθέτησαν για όλη τη νύχτα στο φεγγαρόφωτο για να ξαστριστεί.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού Κανέλλα Γεωργοπούλου, καθώς και η Πρόεδρος του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής και Δημοτική Σύμβουλος Στέλλα Σαρρηπαναγιώτου. Ακόμη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Γαβριλάκης (Λαϊκή Συσπείρωση), Άννα Παραγυιού (Ενωμένη Καισαριανή) και Νίκος Ζαρκαδούλας (Όμορφη Πόλη).
