Με την τοποθέτηση νέου πιστοποιημένου δαπέδου ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής της παιδικής χαράς στο Πάρκο Άη Γιάννη στα «Ξύλινα».
Το έργο, που χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από τον προϋπολογισμό του Δήμου, είναι συνολικής δαπάνης 75 χιλιάδων ευρώ και με την αποπεράτωσή του θα αποδοθεί στους μικρούς μας φίλους μια σύγχρονη παιδική χαρά.
Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω παιδική χαρά είχε κριθεί ακατάλληλη για το κοινό στο τέλος του 2023 από την αρμόδια επιτροπή ελέγχου.
Με την κατάθεση του νέου προϋπολογισμού του Δήμου για το 2025, παραμένει προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή η άρτια συντήρηση όλων των παιδικών χαρών της πόλης μας δεδομένου και ότι υπάρχει ενεργή σύμβαση με εξειδικευμένη εταιρεία.