περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Αναδοχές - Υιοθεσίες
Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις Βρεφονηπιακών Σταθμών
Ανακοινώσεις Γυμνασίων - Λυκείων
Ανακοινώσεις Δημοτικών
Ανακοινώσεις Νηπιαγωγείων
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Βρεφονηπιακοί Σταθμοί
Γυμνάσια - Λύκεια
Δημοτικά Σχολεία
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Ζώα Συντροφίας
Νέα Κυλικείων
Νηπιαγωγεία
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Παιδεία
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου | 3:03πμ

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΙΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΝΗΑΡ ΗΣΤ»

05.11.2025

Αναλυτική ενημέρωση παρείχε η Αντιδήμαρχος Μαρία Αραχωβίτη στο πρόσφατη Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, αναφορικά με την πορεία του έργου «Επισκευή – αποκατάσταση Αθλητικού Κέντρου ΝΗΑΡ ΗΣΤ».

«Αν συζητάμε σήμερα για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων  του ΝΗΑΡ ΗΣΤ, οφείλεται στην κινητοποίηση της Δημοτικής Αρχής και των αθλητικών φορέων της πόλης» σημείωσε εισαγωγικά, αναφερόμενη σε όλες τις πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν για το ζήτημα και είχαν ως αποτέλεσμα την υπογραφή μνημονίου μεταξύ του υπουργείου Παιδείας και του Τεχνικού Επιμελητηρίου για το έργο, με χρηματοδότηση από το υπουργείο ύψους 3.700.000 ευρώ.

Υπογράμμισε δε ότι έκτοτε, η Δημοτική Αρχή σε συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΤΕΕ και τον διευθύνοντα σύμβουλο που παρακολουθεί το έργο, έχει καταθέσει με τη βοήθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας σειρά παρατηρήσεων για τις αναγκαίες εργασίες τις οποίες και παρέθεσε.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη η αποτύπωση και η ένταξη των εγκαταστάσεων στον νόμο 4495/17 καθώς και η στατική μελέτη, ενώ η πρόθεση είναι οι μελέτες να έχουν ολοκληρωθεί τους πρώτους μήνες του νέου έτους, να δημοπρατηθεί το έργο και οι εργασίες να ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο