περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Αναδοχές - Υιοθεσίες
Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις Βρεφονηπιακών Σταθμών
Ανακοινώσεις Γυμνασίων - Λυκείων
Ανακοινώσεις Δημοτικών
Ανακοινώσεις Νηπιαγωγείων
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Βρεφονηπιακοί Σταθμοί
Γυμνάσια - Λύκεια
Δημοτικά Σχολεία
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Ζώα Συντροφίας
Νέα Κυλικείων
Νηπιαγωγεία
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Παιδεία
Πολιτική Προστασία
Πράξεις συγχρηματοδοτούμενες από την Ε.Ε
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου | 8:27πμ

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

09.12.2025

Η Δημοτική Αρχή της Καισαριανής εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στην αγωνιζόμενη μικρομεσαία αγροτιά της πατρίδας μας, εκτιμώντας ως απόλυτα δίκαια το σύνολο των αιτημάτων που αυτή προβάλλει.

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό και ελπιδοφόρο ότι ο αγώνας αυτός, που χαρακτηρίζεται από μεγάλη μαζικότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα, δεν κάμπτεται ούτε από τις απειλές, ούτε από τη συκοφαντία, ούτε από τις λαθροχειρίες που επιστρατεύει η κυβέρνηση.

Εκτιμούμε ως κρίσιμης σημασίας για τη νικηφόρα έκβαση αυτού του αγώνα, την ενεργή και πολύμορφη συμπαράσταση από τους φορείς της Τοπικής Διοίκησης, τα εργατικά συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, κάθε άνθρωπο καλής θέλησης που αντιλαμβάνεται ότι αυτή η αναμέτρηση είναι και δική μας.

Ο λαός μας «αγκαλιάζει» αυτόν τον αγώνα, γιατί τα αιτήματα είναι και δικά του. Γιατί είναι προς το συμφέρον του να μείνουν οι αγρότες στα χωριά τους και να μπορούν να παράγουν φθηνά και ποιοτικά προϊόντα.

Ο «κοινωνικός αυτοματισμός» που καλλιεργείται για πολλοστή φορά υπό το πρόσχημα της λεγόμενης «ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών», έχει ήδη συντριβεί από την μαζικότητα των κινητοποιήσεων  και στο κοινό μέτωπο όλων των λαϊκών στρωμάτων που είναι τα θύματα της ίδιας πολιτικής.

Τους δρόμους τους κλείνει η κυβέρνηση με την πολιτική της, που μέσω της ΚΑΠ και των κατευθύνσεων της ΕΕ παραδίδει την γη στους μεγαλοεπιχειρηματίες και ταυτόχρονα ρίχνει λίπασμα για να φυτρώνουν παρασιτικές συμπεριφορές, τα «δικά τους παιδιά», φορτώνοντας στους αγρότες τα «σπασμένα» όπως ακριβώς συμβαίνει με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η διέξοδος βρίσκεται στο δυνάμωμα του κοινού αγώνα των λαϊκών στρωμάτων, των βιοπαλαιστών της πόλης και του χωριού, για να ανατρέψουμε τη βαρβαρότητα που ζούμε, να αποτρέψουμε τα χειρότερα που ετοιμάζουν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο