Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημαρχείου η μουσική εκδήλωση υπό τον τίτλο «καλωσορίζοντας την άνοιξη» με τη συμμετοχή των χορωδιών από τα ΚΑΠΗ Καισαριανής, Βύρωνα, Ζωγράφου και Χαλκίδας.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ηλ. Σταμέλος αναφερόμενος στον μακελειό που εξελίσσεται στην περιοχή μας τόνισε ότι «χρέος όλων είναι να βροντοφωνάξουμε για το τέλος του πολέμου» ενώ στάθηκε επίσης στη δημοσιοποίηση των φωτογραφικών ντοκουμέντων από την εκτέλεση των 200 την Πρωτομαγιά του ’44, καλώντας σε αθρόα συμμετοχή στη συλλογή υπογραφών ώστε αυτά να περιέλθουν στους Δήμους Καισαριανής και Χαϊδαρίου καθώς και στο ΚΚΕ.
Παραβρέθηκαν ακόμη η Αντιδήμαρχος Κανέλλα Γεωργοπούλου, ο τέως Δήμαρχος και επικεφαλής της «Ενωμένης Καισαριανής» Χρήστος Βοσκόπουλος, , ο επικεφαλής της «Ανυπόταχτης Καισαριανής» Μιχάλης Μιλτσακάκης, οι εντεταλμένοι Δημοτικοί σύμβουλοι Στέλλα Σαρρηπαναγιώτου και Κώστας Γαβριλάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Άννα Βασιλάκη και της «Ενωμένης Καισαριανής» Γιάννης Τσιροζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Χαλκιδέων Αναστασία Μακαρόνα Ψυχογιού και Βύρωνα Δημήτρης Καρακώστας.





