Με αφορμή τη χθεσινή ημέρα, ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλ. Σταμέλος, συνοδευόμενος από μέλη της Δημοτικής Αρχής, επισκέφθηκε σήμερα υπηρεσίες στο Δημαρχείο και στα Συνεργεία, συνομίλησε με εργαζόμενες και τους πρόσφερε ένα κόκκινο γαρύφαλλο.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Καισαριανής σημείωσε:
«Αφιερώνουμε την Ημέρα στις γυναίκες που φτιάχνουν με τα χέρια και το μυαλό τους έναν καλύτερο κόσμο! Που σηκώνονται με ψηλά το ανάστημα και τη γροθιά, νικώντας την αδικία, σπάζοντας τη σιωπή.
Καθώς η φετινή 8η Μάρτη σημαδεύεται από την κλιμάκωση τού ιμπεριαλιστικού πολέμου, οι εργαζόμενες γυναίκες, αγωνιζόμενες για τη ζωή τους αλλά και για το μέλλον των παιδιών τους, ας απαιτήσουν ακόμα πιο αποφασιστικά την πλήρη απεμπλοκή της χώρας μας από το μακελειό.
Στην κοινωνία της εντεινόμενης ανισοτιμίας, μία είναι η ρεαλιστική απάντηση: η συστράτευση των εργαζόμενων γυναικών με το εργατικό λαϊκό κίνημα. Μόνο έτσι μπορεί να οικοδομηθεί μια κοινωνία δίχως πολέμους, φτώχεια και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο!»





