«Ο αγώνας έφερε τα πρώτα αποτελέσματα! Το Ειδικό Δημοτικό «Ρόζα Ιμβριώτη» στην Καισαριανή θα επισκευαστεί το καλοκαίρι όπως ζητούσαμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα για να λειτουργήσουν ειδικά σχολεία σε κάθε Δήμο, ώστε να έχουν όλα τα παιδιά θέση στη Δημόσια Ειδική Αγωγή!» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βύρωνα, Καισαριανής, Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη».
Παράλληλα καταγγέλλει την πρόθεση «της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας να βάλει τα παιδιά με αναπηρία στα τσίγκινα κουτιά».
«Είναι μια μεγάλη νίκη, αποτέλεσμα του κοινού αγώνα γονιών, εκπαιδευτικών και Δημοτικής Αρχής» τονίζει σε ανακοίνωσή της για την θετική εξέλιξη στο Ειδικό Σχολείο η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καισαριανής.
Προσθέτει δε χαρακτηριστικά: «Ενωμένοι όπως ξεκινήσαμε, έτσι θα συνεχίσουμε! Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι σε συμβιβασμό, μοιρολατρία, σιωπή!»
Επιπλέον καλεί σε σύσκεψη τους φορείς γονέων και εκπαιδευτικών της περιοχής στις 26/4 στις 18:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα προβλήματα της Ειδικής Αγωγής.



