περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Τετάρτη, 17 Απριλίου | 2:25πμ
Novoville

Novoville

Βελτιώνουμε την καθημερινότητα στο Δήμο Καισαριανής μέσω της εφαρμογής Novoville

Η εφαρμογή Novoville προσφέρει στους πολίτες τη δυνατότητα αποστολής αιτημάτων για τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της πόλης. Ο δημότης ή επισκέπτης του Δήμου έχει τη δυνατότητα να δηλώνει σε πραγματικό χρόνο προβλήματα που συναντά στην καθημερινότητά του, όπως π.χ. θέματα καθαριότητας ή ηλεκτροφωτισμού, εγκαταλελειμμένα οχήματα, διαρροή υδάτων, κλπ., μέχρι και έκτακτα περιστατικά που απαιτούν την δημοτική συνδρομή.

Κάθε πολίτης μπορεί να στείλει άμεσα, χωρίς κόστος και χωρίς να τηλεφωνήσει ή να επισκεφτεί το Δήμο, όλα τα αιτήματα που τον αφορούν.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι δημοτικές μας υπηρεσίες γίνονται περισσότερο προσβάσιμες και αποτελεσματικές, έχοντας στο επίκεντρό τους το δημότη.

Πώς μπορώ να αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην καθημερινότητά μου;

Η αποστολή αιτημάτων είναι δυνατή είτε μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville για “έξυπνες” κινητές συσκευές με λογισμικό AppleiOS και Android, είτε μέσω του WebApp στην ιστοσελίδα του Δήμου μας που μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.(Εισάγετε τον σύνδεσμο της σελίδας που περιέχει το webapp)

Η αναφορά ενός ζητήματος γίνεται σε 4 απλά βήματα:

  • Επιλογή τοποθεσίας
  • Επιλογή κατηγορίας αιτήματος
  • Προσθήκη φωτογραφίας
  • Αποστολή του αιτήματος στο Δήμο

Στη συνέχεια, το αίτημά σας παραλαμβάνεται από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ενώ λαμβάνετε ζωντανή ενημέρωση για την πορεία επίλυσής του μέχρι την οριστική του διευθέτηση.

Παράλληλα, ο Δήμος μπορεί να ενημερώνει και να επικοινωνεί με τους δημότες και επισκέπτες του για όλα τα δρώμενα που λαμβάνουν χώρα, μέσω της αποστολής νέων και ανακοινώσεων, καθώς και να λαμβάνει τη γνώμη τους για θέματα ποικίλης θεματολογίας με την διεξαγωγή σύντομων διαβουλεύσεων.

Χρήσιμα τηλέφωνα και συχνές ερωτήσεις ανανεώνονται ζωντανά και είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής, αναδεικνύοντας την σε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο επικοινωνίας και ενημέρωσης του δημότη/επισκέπτη.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Καισαριανής, από την άλλη πλευρά, έχουν πραγματική εικόνα των ζητημάτων της πόλης, μπορούν να προγραμματίσουν καλύτερα τις εργασίες τους και, κυρίως, είναι υπόλογες για το έργο και την ανταπόκρισή τους προς τους πολίτες.

Βοηθήστε μας να κάνουμε το Δήμο Καισαριανής ακόμα καλύτερο, εύκολα και γρήγορα!


Μετάβαση στο περιεχόμενο