περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 25 Απριλίου | 2:41πμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων με Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου για όλες τις μόνιμες κατοίκους του Δήμου Καισαριανής. – 2ος κύκλος εξετάσεων –

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων με Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου για όλες τις μόνιμες κατοίκους του Δήμου Καισαριανής.

2ος κύκλος εξετάσεων –

Αγαπητές Κυρίες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ», μετά από αίτημα του Δήμου Καισαριανής, το οποίο έγινε αποδεκτό, και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, ξεκινά για δεύτερη φορά (2η φάση εξετάσεων) πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Καισαριανής.

Σας καλούμε να δηλώσετε και πάλι την συμμετοχή σας σε αυτό το υψίστης ανθρωπιστικής, κοινωνικής και επιστημονικής σημασίας έργο που επιτελούμε και το οποίο στοχεύει στην περιφρούρηση της υγείας του γυναικείου πληθυσμού τής χώρας και στην συγκεκριμένη περίπτωση των γυναικών του Δήμου Καισαριανής.

Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 έως 69 ετών με Τεστ Παπανικολάου και των γυναικών ηλικίας από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με Ψηφιακή Μαστογραφία. Επίσης, σκοπό έχει και τον επανέλεγχο όλων των γυναικών, που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα κατά την προηγούμενη φάση εξετάσεων.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται από την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021 στη σταθερή μονάδα του Ιδρύματος, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα επί της οδού Βαλτετσίου 11 & Ιπποκράτους. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9:30 έως 15:00, με την γραμματεία του Ιδρύματος στα τηλέφωνα 210 3620831-32 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Οι εξετάσεις αυτές είναι ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΑΝΩΔΥΝΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ και προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ. Επίσης έχει ληφθεί η απαραίτητη έγκριση από τον ΕΟΔΥ σχετικά με όλα τα μέτρα που τηρούνται για την προστασία των προσερχομένων προς εξέταση γυναικών, του προσωπικού, καθώς και της σωστής απολύμανσης των χώρων.

Την κάλυψη της δαπάνης για όλη την διεξαγωγή του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου, ανέλαβε το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ» χάρη στην πλήρη χορηγία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ.

Προκειμένου να προγραμματίσουμε μία όσο το δυνατόν άρτια, από κάθε άποψη, προσφερόμενη υπηρεσία, παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. του Ελληνικού

Ιδρύματος Ογκολογίας

 

 

Μιχαήλ Βροντάκης

Πρόεδρος

Για την

Περιφέρεια Αττικής

 

 

Γεώργιος Πατούλης

Περιφερειάρχης

Για τον Δήμο

Καισαριανής

 

 

Χρήστος Βοσκόπουλος

Δήμαρχος

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο