περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Κυριακή, 14 Απριλίου | 4:08μμ

Έκκληση του Προέδρου του ΣΠΑΥ προς το Δημοτικό Συμβούλιο να ανακληθεί η απόρριψη της χρηματοδότησης των δύο παιδικών χαρών

Η απογοήτευση για την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να καταψηφίσει πρόγραμμα χρηματοδότησης, πιστοποίησης και συντήρησης δύο νέων παιδικών χαρών στην Καισαριανή από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού διαπέρασε τα σύνορα της πόλης.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης και πρόεδρος του ΣΠΑΥ, Γιάννης Κωνσταντάτος, απέστειλε επιστολή στον Δήμαρχο Καισαριανής, Χρήστο Βοσκόπουλο, σχολιάζοντας την πρωτοφανή απόφαση και καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο να αναθεωρήσει την απόφασή του, επισημαίνοντας τα εξής σημαντικά:

Είναι η πρώτη φορά που ο ΣΠΑΥ εξασφαλίζει μια τόσο υψηλή χρηματοδότηση για έργα εντός των Δήμων – μελών του και επαναλαμβάνει ότι τα έργα ανήκουν αποκλειστικά στους Δήμους που θα τα υποδεχθούν.

Τονίζει ότι μέσω της χρηματοδότησης που εξασφάλισε ο ΣΠΑΥ από το ίδιο πρόγραμμα (Αντώνης Τρίτσης), ο Δήμος Καισαριανής θα παραλάβει στο επόμενο χρονικό διάστημα δύο ηλεκτρικά λεωφορεία, πυροσβεστικό όχημα, πλούσιο εξοπλισμό για τους εθελοντές και σημαντικές εργασίες αναβάθμισης του αντιπυρικού σχεδίου της πόλης.

Μετά από δύο χρόνια τραγικής απομείωσης των εσόδων των Δήμων εξαιτίας της πανδημίας, οι παρατάξεις ‘’Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής’’, ’Πρώτη Φορά Καισαριανή’’ και ‘’Ανυπόταχτη Καισαριανή’’ απέρριψαν χρηματοδότηση και συντήρηση έργων με βάθος χρόνου και προστιθέμενη αξία για την ποιότητα ζωής στην Καισαριανή.

Η Δημοτική Αρχή, μετά την παρέμβαση του προέδρου του ΣΠΑΥ και Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτου, προτίθεται να επαναφέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο