περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 25 Απριλίου | 10:29πμ

Το 2ο Γυμνάσιο Καισαριανής στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus +

«Δημιουργικότητα και εκμάθηση μέσω της τέχνης»

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Καισαριανής φιλοξενήθηκε μία μοναδική εκδήλωση του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Erasmus +, στο οποίο συμμετέχουν για μία ακόμη χρονιά μαθητές του σχολείου.

Σε μια τελετή έναρξης του προγράμματος, η Διευθύντρια και οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου, οι οποίοι οργανώνουν τη συμμετοχή των μαθητών στο πρόγραμμα “Art of Creativity” στο πλαίσιο του θεσμού του Erasmus +, υποδέχθηκαν τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές τους από τέσσερεις χώρες: Πορτογαλία, Ισπανία, Ρουμανία, Σλοβενία.

Μετά την Τελετή Υποδοχής ακολούθησε παρουσίαση των συμμετεχόντων Σχολείων, παρουσίαση για την αναγκαιότητα της ανακύκλωσης, Workshop με τίτλο ‘’Dress the model of the Athenian woman of Classical Era’’ και γνωριμία των παιδιών μεταξύ τους.

Οι μαθητές-επισκέπτες μαζί με τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμό και θα επισκεφτούν από κοινού μνημεία ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Βοσκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μάνος Κιτσέλλης και το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής.

Θερμά συγχαρητήρια στο 2ο Γυμνάσιο Καισαριανής για τη δράση και δραστηριότητά του. ο Δήμος Καισαριανής στηρίζει κάθε ανάλογη εκπαιδευτική προσπάθεια που προάγει τον πολιτισμό, τη συνεργασία των χωρών, την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της παιδείας των νέων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο