περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 13 Ιουνίου | 10:31μμ

Ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία

Σήμερα, Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022, παρουσία του Δημάρχου Καισαριανής, Χρήστου  Βοσκόπουλου, του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών, Γιώργου Φασκιώτη και της Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, Μαρίας Βούρλου, αναχώρησε το πρώτο κύμα ανθρωπιστικής βοήθειας του Δήμου Καισαριανής προς την Ουκρανία.  

Συγκεντρώθηκαν είδη τροφίμων μεγάλης διάρκειας, τροφές για βρέφη και νήπια, παιδικές πάνες, είδη προσωπικής υγιεινής, νερά και φαρμακευτικό υλικό.

Για την παράδοση της βοήθειας, ο Δήμος Καισαριανής ήρθε σε συνεννόηση με ταξιδιωτικό πρακτορείο που δραστηριοποιείται μεταξύ Ελλάδος και Ουκρανίας και πραγματοποιεί 2-3 ταξίδια σε εβδομαδιαία βάση.

Τα οχήματα παραδίδουν τη βοήθεια που συγκεντρώνεται σε 3 διαφορετικές πόλεις στη Νότια Ουκρανία. Από εκεί τα υλικά διανέμονται στην υπόλοιπη χώρα μέσω ενός δικτύου μοναχών ιερέων που κινούνται στις εμπόλεμες ζώνες με σχετική ασφάλεια, καθώς οι Ρώσοι στρατιώτες δεν τους επιτίθενται.

Ο Δήμος Καισαριανής, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Ουκρανικό λαό, θα συνεχίσει την συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για όσο υπάρχει ανάγκη.

Η συλλογή θα εξακολουθήσει να πραγματοποιείται στο Α’ ΚΑΠΗ, στην οδό Φιλαδελφείας 37, μεταξύ 09:00 – 15:00. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2107240661.

Μετάβαση στο περιεχόμενο