περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 25 Απριλίου | 7:40πμ

Το 2ο Γυμνάσιο Καισαριανής στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus +

Δεύτερη εκδήλωση του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Καισαριανής

Την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 ο Δήμος Καισαριανής φιλοξένησε μια ακόμη εκδήλωση του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Erasmus + στο οποίο συμμετέχουν για μία ακόμη χρονιά και μαθητές του 2ου Γυμνασίου.

Τόσο η Διευθύντρια κ. Μαρία Μπάκου όσο και οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου, που οργανώνουν τη συμμετοχή των μαθητών της πόλης μας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “From our Roots to the Future” στο πλαίσιο του θεσμού του Erasmus+, υποδέχθηκαν τους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές τους από τρεις (3) χώρες. Συγκεκριμένα στο πρόγραμμα συμμετέχουν μαθητές από την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ιταλία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Βοσκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μάνος Κιτσέλλης, o Πρόεδρος της ΟΛΜΕ κ. Θεόδωρος Τσούχλος, ο Πρόεδρος του ΚΕΜΕΤΕ κ. Γιώργος Ανδρινόπουλος και το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Καισαριανής.

Μετά την Τελετή Υποδοχής ακολούθησε παρουσίαση των συμμετεχόντων Σχολείων, παρουσίαση της δράσης περιβαλλοντικού περιεχομένου ‘’The solution is in your hand’’ και γνωριμία των παιδιών μεταξύ τους.

Οι μαθητές – επισκέπτες στην πόλη μας μαζί με τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμό και στο πλαίσιο του προγράμματος “From our Roots to the Future” θα επισκεφτούν μνημεία ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας, αλλά και περιοχές φυσικού κάλλους και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, όπως ο Υμηττός και το Αισθητικό Δάσος της Καισαριανής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο