περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Τετάρτη, 24 Απριλίου | 12:44μμ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Το πρόγραμμα επισκευών και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καισαριανής βαίνει προς ολοκλήρωση με την παράδοση επτά εκ των δέκα ανοιχτών γηπέδων

Ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Αθλητισμού, Γιάννης Τσιροζίδης εχθές το πρωί, Παρασκευή 10 Ιουνίου, παρέλαβαν από τον εργολάβο που έχει αναλάβει την ανακαίνιση των δέκα (10) ανοιχτών γηπέδων της πόλης επτά (7) από αυτά.

Πρόκειται για δύο γήπεδα εντός του δημοτικού πάρκου «Τα ξύλινα», ένα βόλει και ένα μπάσκετ, τα δύο γήπεδα τένις, ένα γήπεδο μπάσκετ στο Πάρκο Αλεξάνδρου, ένα γήπεδο μπάσκετ στην οδό Φιλαδελφείας και ένα εντός του πάρκου του Σκοπευτηρίου.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα παραδοθούν τα υπόλοιπα τρία, δηλαδή το γήπεδο μπάσκετ στη 2ας Μαΐου, το 5 × 5 στην οδό Δερβενακείων και το 5 × 5 στο Σκοπευτήριο.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος αναβάθμισης των ανοιχτών γηπέδων ο Δήμος Καισαριανής εξασφάλισε και την δημιουργία ανοιχτών γυμναστηρίων σε διάφορα σημεία της πόλης με υπερσύγχρονα όργανα γυμναστικής. Οι χώροι αυτοί επίσης θα παραδοθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στην πόλη.

Με την ευχή και την ελπίδα ότι όλοι θα δείξουμε σεβασμό στις ανακαινισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις μας, ευχόμαστε καλές προπονήσεις και καλή άθληση σε όλους!

Μετάβαση στο περιεχόμενο