περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 18 Ιουλίου | 8:39μμ

Παρουσίαση βιβλίου Αριστοτέλη Σαρρηκώστα «Το τελευταίο ραντεβού»

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του σπουδαίου Καισαριανιώτη φωτορεπόρτερ, Αριστοτέλη Σαρρηκώστα «Το τελευταίο ραντεβού».

Για το βιβλίο του διεθνούς φήμης φωτορεπόρτερ μίλησαν ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, ο Διευθυντής της Εφημερίδας Συντακτών, Νικόλας Βουλέλης και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.

Το συναρπαστικό βιβλίο περιλαμβάνει ιστορίες για μερικές από τις εμβληματικότερες στιγμές του 20ου αιώνα τις οποίες ο Αριστοτέλης Σαρρηκώστας απαθανάτισε με τον εμβληματικό του φακό.

Σε πιο προσωπικό ύφος αφήγησης, ο για δεκαετίες διάσημος συνεργάτης του Associated Press αφηγείται επίσης πώς βίωσε την παιδική του ηλικία, την Kατοχή, τον εμφύλιο, τον πρώτο του έρωτα αλλά και τη μυθιστορηματική του καριέρα.

Ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, ως ελάχιστο ευχαριστώ για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία και αλλά και την παγκόσμια ιστορία, απένειμε στον μεγάλο Καισαριανώτη φωτορεπόρτερ αναμνηστικό προσφοράς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο