περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 18 Ιουλίου | 7:46μμ

Συνάντηση του Δημάρχου Καισαριανής Χρήστου Βοσκόπουλου με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα

Σήμερα, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα με τον Δήμαρχο Καισαριανής, Χρήστο Βοσκόπουλο, κατά την οποία συζητήθηκε η σημερινή κατάσταση στον Δήμο Καισαριανής και οι ανάγκες που προκύπτουν από τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής.

Ο Δήμαρχος Καισαριανής τόνισε την ιστορική σημασία της φετινής επετείου των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή για την πόλη της Καισαριανής, ως έναν από τους πρώτους προσφυγικούς συνοικισμούς της χώρας, αλλά και το σύγχρονο ρόλο της πόλης στην εθνική οικονομία, μέσω της πληθώρας των έργων που έχει θέσει σε τροχιά η παρούσα δημοτική αρχή, συνολικού ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Από αυτά, 10 εκατομμύρια προέρχονται από το Υπουργείο Εσωτερικών για την υλοποίηση της διπλής ανάπλασης της Πλατείας και του Σκοπευτηρίου, έργο το οποίο χαρακτηρίστηκε από το Υπουργείο ως ένα από τα πέντε εμβληματικά έργα του προγράμματος χρηματοδότησης “Αντώνης Τρίτσης”.

Ο Δήμαρχος, Χρήστος Βοσκόπουλος, αναφέρθηκε στο ρόλο που παίζει πλέον η τοπική αυτοδιοίκηση στη ζωή των πολιτών, με τον αυξημένο αριθμό αρμοδιοτήτων και καθηκόντων, στο πλαίσιο της μετάβασης της χώρας στο μοντέλο πολυεπίπεδης διακυβέρνησης.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη στήριξης της τοπικής αυτοδιοίκησης με τα απαραίτητα εργαλεία και μέσα, προκειμένου να αντεπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της.

Μετάβαση στο περιεχόμενο