περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου | 8:31πμ

Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Καισαριανής: Φιλοζωική δράση στο 1ο Γυμνάσιο Καισαριανής

Tην Δευτέρα 24/4/2023, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Φασκιώτης και η Επόπτρια Υγείας και Υπεύθυνη Αστικής Πανίδας του Δήμου Καισαριανής, κα Σοφία Πατηνιώτη, σε συνεργασία με την Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Καισαριανής, κα Μυγδάλη, πραγματοποίησαν, φιλοζωική δράση για τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου.

Στην εκδήλωση, συζητήθηκαν θέματα προστασίας και φροντίδας των ζώων συντροφιάς όπως η κακοποίηση, η σωστή σίτιση, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη καθώς και η σημασία της στείρωσης δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων, ώστε να αποφεύγεται ο ανεξέλεγκτος πολλαπλασιασμός τους.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τις δημοτικές ταίστρες και ποτίστρες, καθώς και την παγκόσμια εφεύρεση με τα χάρτινα φαρασάκια (ΝΟ ΚΑΚΑ) που παρέχεται δωρεάν στους κατοίκους της πόλης, σε διάφορα σημεία στα οποία οι κάτοικοι συχνάζουν με τα κατοικίδιά τους, ώστε να διευκολύνεται η συλλογή των περιττωμάτων τους.

Το ειδικό σκουπάκι No kaka

Οι μαθητές ενημερώθηκαν επίσης για τα νέα γατόσπιτα που έχουν κατασκευαστεί και σύντομα θα τοποθετηθούν στρατηγικά σε σημεία της πόλης που υπάρχουν γατούλες που χρειάζονται καταφύγιο.

Υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καισαριανής: ένα από 10 σπιτάκια τα οποία θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία όπου υπάρχουν γατάκια που χρειάζονται στέγη
Υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καισαριανής: ένα από 10 σπιτάκια τα οποία θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία όπου υπάρχουν γατάκια που χρειάζονται στέγη

Ο Αντιδήμαρχος και η Επόπτρια Υγείας με χαρά διαπίστωσαν ότι πολλοί μαθητές και καθηγητές είναι κηδεμόνες ζώων συντροφιάς και έχουν αγάπη για τα ζώα.

Η γλυκιά Μάχη, η οποία φιλοξενείται στο Καταφύγιο Ζώων Βύρωνα, 
συνοδευόμενη από την εθελόντρια κα Χρυσούλα αναζητά μόνιμο σπίτι.
Η γλυκιά Μάχη, η οποία φιλοξενείται στο Καταφύγιο Ζώων Βύρωνα,
συνοδευόμενη από την εθελόντρια κα Χρυσούλα αναζητά μόνιμο σπίτι.

Στην επίσκεψη ήταν παρουσα και η γλυκιά Μάχη, η οποία φιλοξενείται στο Καταφύγιο Ζώων Βύρωνα και συνοδευόταν από την εθελόντρια κα Χρυσούλα.

Η μικρή Μάχη, πολύ φιλική, κοινωνική και τρυφερή, αναζητά μόνιμο σπίτι.

Οι δράσεις ενημέρωσης θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης.

Για την πρωτοβουλία της της Υπηρεσίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καισαριανής να ενταχθεί στο πρωτοποριακό πρόγρμα No Kaka μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

Ο Δήμος Καισαριανής τοποθετεί ταϊστρες και ποτίστρες για αδέσποτα καθώς και τη no kaka πατέντα σε χώρους της πόλης. • Δήμος Καισαριανής (kaisariani.gr)

Περισσότερα για τα γατόσπιτα που δημιούργησαν εθελοντές και εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καισαριανής σε συνεργασία με το #HOMISTAS Lab της LEROY MERLIN μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

10 όμορφα γατόσπιτα από την Υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καισαριανής • Δήμος Καισαριανής (kaisariani.gr)

Για την πρωτοβουλία αυτή έγραψαν:

10 όμορφα γατόσπιτα από την Υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καισαριανής – Zoipress

Δέκα όμορφα γατόσπιτα από την Υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καισαριανής – OTA VOICE

Πρόσφατα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο