περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις

Μίνι τουρνουά παλαιμάχων στη Μνήμη του Μπάμπη Μαστρογιάννη στο Δημοτικό Στάδιο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» του Δήμου Καισαριανής

Την Τρίτη, 9 Μαΐου 2023, στις 18:00 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» τουρνουά παλαιμάχων στην μνήμη του σπουδαίου Καισαριανιώτη ποδοσφαιριστή, Μπάμπη Μαστρογιάννη.

9 Μαΐου 2023: Μίνι τουρνουά παλαιμάχων στη Μνήμη του Μπάμπη Μαστρογιάννη: μέλη των τεσσάρων ομάδων παλαιμάχων που συμμετείχαν στον τουρνουά για να τιμήσουν τον σπουδαίο Καισαριανιώτη ποδοσφαιριστή
9 Μαΐου 2023: Μίνι τουρνουά παλαιμάχων στη Μνήμη του Μπάμπη Μαστρογιάννη: μέλη των τεσσάρων ομάδων παλαιμάχων
που συμμετείχαν στον τουρνουά για να τιμήσουν τον σπουδαίο Καισαριανιώτη ποδοσφαιριστή

Στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Εθνικού Αστέρα, συμμετείχαν οι ομάδες παλαιμάχων του Εθνικού Αστέρα, του Απόλλωνα Σμύρνης, της Προοδευτικής και του Κεραυνού Κερατέας.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού που απηύθυνε ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, ανακοίνωσε ότι ο Δήμος Καισαριανής για να τιμήσει τον σπουδαίο Καισαριανιώτη ποδοσφαιριστή, θα δώσει το όνομά του στο γήπεδο ποδοσφαίρου εντός του Πρότυπου Αθλητικού Παιδικού Γυμναστηρίου «Νήαρ Ηστ».

Ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, ανακοίνωσε ότι ο Δήμος Καισαριανής για να τιμήσει τον σπουδαίο Καισαριανιώτη ποδοσφαιριστή, θα δώσει το όνομά του στο γήπεδο ποδοσφαίρου εντός του Πρότυπου Αθλητικού Παιδικού Γυμναστηρίου «Νήαρ Ηστ».
Ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, ανακοίνωσε ότι ο Δήμος Καισαριανής για να τιμήσει τον σπουδαίο Καισαριανιώτη ποδοσφαιριστή,
θα δώσει το όνομά του στο γήπεδο ποδοσφαίρου εντός του Πρότυπου Αθλητικού Παιδικού Γυμναστηρίου «Νήαρ Ηστ».

Το Πρότυπο Αθλητικό Παιδικό Γυμναστήριο «Νήαρ Ηστ» είναι ένας εμβληματικός χώρος για τον αθλητισμό της Καισαριανής και όχι μόνο, καθώς αποτέλεσε φυτώριο αθλητών όλων των αθλημάτων για δεκαετίες.

Η ονοματοδοσία του γηπέδου ποδοσφαίρου προς τιμήν του Μπάμπη Μαστρογιάννη αρμόζει όχι μόνο στην αθλητική του υπόσταση, αλλά και στη συνολική του προσφορά στην κοινωνία της Καισαριανής και στο υπέροχο παράδειγμα που έδινε στους νεότερους με τη ζωή του.

9 Μαΐου 2023: Μίνι τουρνουά παλαιμάχων στη Μνήμη του Μπάμπη Μαστρογιάννξ: στιγμιότυπο από τον αγώνα
9 Μαΐου 2023: Μίνι τουρνουά παλαιμάχων στη Μνήμη του Μπάμπη Μαστρογιάννξ: στιγμιότυπο από τον αγώνα

Το δέκα το καλό

Ο Μπάμπης Μαστρογιάννης
Ο Μπάμπης Μαστρογιάννης

Ο Μπάμπης Μαστρογιάννης, γέννημα-θρέμμα Καισαριανιώτης, ήταν Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, με πολυετή καριέρα στο ποδόσφαιρο, αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή, φορώντας το ‘δεκάρι’ στη φανέλα του, ήταν δεινός σκόρερ σε εκτελέσεις στημένων φάσεων κι έγινε ευρύτατα γνωστός ως ένας καταπληκτικός χαφ.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ποδοσφαιρομάνα Καισαριανή μας, στον Εθνικό Αστέρα, την περίοδο 1968-69 στην Β΄ Εθνική. Το 1975 έγινε διεθνής, με τη Μεσογειακή Ομάδα και την Εθνική Ομάδα Νέων. Με τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα αγωνίστηκε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 80, οπότε και πήρε μεταγραφή στην Προοδευτική (1983), για να επιστρέψει στην ομάδα της Καισαριανής το 1984. Το 1985 μεταπήδησε στον Κεραυνό Κερατέας, με τη φανέλα του οποίου τερμάτισε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία το 1989, έχοντας αναδειχθεί Κυπελλούχος και Πρωταθλητής Ε.Π.Σ. Αθηνών το 1986 και το 1989.

Παρά τη φήμη του και τις δελεαστικές προτάσεις που δεχόταν για μεταγραφή, η διοίκηση της ομάδας του ουδέποτε τον παραχώρησε σε σύλλογο Α΄ Εθνικής. Παρότι δεν αγωνίστηκε ποτέ στη μεγάλη κατηγορία, χαίρει ευρείας και βαθιάς αναγνωρισημότητας και εκτίμησης από τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ο Μπάμπης Μαστρογιάννης χάθηκε άδικα, στις 2 Φεβρουαρίου 2021, θύμα τροχαίου ατυχήματος, αφήνοντας την πόλη άφωνη από το σοκ και τη θλίψη.

Ο γιος του Μπάμπη Μαστρογιάννη, Στέργιος, στο κέντρο, κρατώντας την καδραρισμένη φανέλα του πατέρα του, από τον Κεραυνό Κερατέας, με το εμβληματικό νούμερο 10 των μεγάλων ποδοσφαιριστών
Ο γιος του Μπάμπη Μαστρογιάννη, Στέργιος, στο κέντρο, κρατώντας την καδραρισμένη φανέλα του πατέρα του,
από τον Κεραυνό Κερατέας, με το εμβληματικό νούμερο 10 των μεγάλων ποδοσφαιριστών

Μπάμπη Μαστρογιάννη, η πόλη της Καισαριανής σε ευχαριστεί για όσα της προσέφερες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο