περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Σάββατο, 15 Ιουνίου | 11:23μμ

Έρευνα για την ενεργειακή κατανάλωση: Ο Δήμος Καισαριανής συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “REVERTER” της Ένωσης Καταναλωτών Η Ποιότητα της Ζωής (Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.)

Έρευνα για τις ενεργειακές ανάγκες των νοικοκυριών στο νομό Αττικής - Ο Δήμος Καισαριανής συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "REVERTER" της Ένωσης Καταναλωτών Η Ποιότητα της Ζωής (Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.)
Έρευνα για τις ενεργειακές ανάγκες των νοικοκυριών στο νομό Αττικής – Ο Δήμος Καισαριανής συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “REVERTER” της Ένωσης Καταναλωτών Η Ποιότητα της Ζωής (Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.)

Το πρόγραμμα “REVERTER-Deep REnovation roadmaps to decrease households VulnERability To Energy poverty” χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “LIFE”και βασικός στόχος του είναι να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των πολιτών σε επιδοτούμενες δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης της κατοικίας τους, μέσω της δημιουργίας γραφείων «υπηρεσιών μιας στάσης».

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν συνολικά 12 εταίροι από 5 Ευρωπαϊκές χώρες. Από την Ελλάδα, πέραν της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ., συμμετέχουν  το Εργαστήριο Μεταλλευτικής Τεχνολογίας και Περιβαλλοντικής Μεταλλευτικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, το οποίο έχει  ρόλο συντονιστή στο πρόγραμμα και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ).

Ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, με εκπροσώπους της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. στο γραφείο του, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους για την ενημέρωση του Δημάρχου και τη συμφωνία συμμετοχής του Δήμου Καισαριανής
Ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, με εκπροσώπους της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. στο γραφείο του, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους για την ενημέρωση του Δημάρχου και τη συμφωνία συμμετοχής του Δήμου Καισαριανής

Στο πλαίσιο του προγράμματος διεξάγεται έρευνα μέσω ερωτηματολογίου προκειμένου να συλλεχθούν στοιχεία σχετικά με την κατανάλωση ρεύματος στα νοικοκυριά, τα οποία θα αξιοποιηθούν από τους εταίρους για να διεξαχθούν πολύτιμα συμπεράσματα.

Η προθεσμία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι 30 Ιουνίου 2023. Για τη συμπλήρωσή του χρειάζεται να αφιερώσετε 10-12 λεπτά, χρόνος που αξίζει να αφιερωθεί καθώς ο στόχος του προγράμματος για αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας σε ευάλωτα νοικοκυριά είναι πιο επίκαιρος από ποτέ.

Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο εδώ:

«Έρευνα για τις ενεργειακές ανάγκες των νοικοκυριών» (ntua.gr)

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την έρευνα, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Έρευνα για τις ενεργειακές ανάγκες των νοικοκυριών στο νομό Αττικής | Ένωση Καταναλωτών – Η Ποιότητα Της Ζωής | Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. (ekpizo.gr)

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “REVERTER” επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος:

REVERTER Hub | Horizon Europe | Life programme | REVERTER

Μετάβαση στο περιεχόμενο