περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Δευτέρα, 13 Μαΐου | 10:36πμ

Ο Ανοιχτός Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου υλοποίησης του εμβληματικού έργου Ανάπλασης του Σκοπευτηρίου είναι στον αέρα!

Η Ανάπλαση του ιστορικότερου πάρκου της Ελλάδας. Το εμβληματικό για το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" έργο ανάπλασης του Πάρκου του Σκοπευτηρίου μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια μεγάλη ιστορική στιγμή για το Δήμο Καισαριανής: Ο Ανοιχτός Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου υλοποίησης του εμβληματικού έργου Ανάπλασης του Σκοπευτηρίου είναι στον αέρα!
Η Ανάπλαση του ιστορικότερου πάρκου της Ελλάδας. Το εμβληματικό για το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” έργο ανάπλασης του Πάρκου του Σκοπευτηρίου μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια μεγάλη ιστορική στιγμή για το Δήμο Καισαριανής: Ο Ανοιχτός Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου υλοποίησης του εμβληματικού έργου Ανάπλασης του Σκοπευτηρίου είναι στον αέρα!

Η Ανάπλαση του ιστορικότερου πάρκου της Ελλάδας. Το εμβληματικό για το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” έργο ανάπλασης του Πάρκου του Σκοπευτηρίου μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια μεγάλη ιστορική στιγμή για το Δήμο Καισαριανής: Ο Ανοιχτός Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου υλοποίησης του εμβληματικού έργου Ανάπλασης του Σκοπευτηρίου είναι στον αέρα!

Οι κόποι τεσσάρων ετών αποφέρουν καρπούς για όλους μας.

Ο διαγωνισμός είναι ευρωπαϊκός, καθώς το κόστος του έργου υπερβαίνει τα 5.100.000 ευρώ.

Η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Χρήστος Βοσκόπουλος προσωπικά θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι μόχθησαν αυτά τα τέσσερα χρόνια για να κατορθώσει ο Δήμος να ολοκληρώσει τις μελέτες, να εξασφαλίσει 7 διαφορετικές εγκρίσεις από κρατικές υπηρεσίες (Δασαρχείο, Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, Ελεγκτικό Συνέδριο, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής κ.α.) και να προλάβει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα για τέτοιου μεγέθους έργα να σηκώσει τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό των 7 εκατομμυρίων ευρώ στον αέρα.

Τη μελέτη εκτέλεσε το αρχιτεκτονικό γραφείο “Στέφανος Πάντος & Συνεργάτες Studio75”.

Κύριος μελετητής ήταν η Δωρα Παπαθανασίου, Αρχιτέκτων-Μηχανικός, βάσει προμελέτης της Ελιάνας Χαρίτου, αρχιτέκτονος-μηχανικού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καισαριανης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Χαρίτου και το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καισαριανής καθώς και στον ειδικό Σύμβουλο του Δημάρχου για Τεχνικά θέματα, Γιάννη Δήμο για την υπερ-προσπάθεια.

Η Καισαριανή αλλάζει.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τί θα περιλαμβάνει η ανάπλαση:

Η μεγάλη Ανάπλαση του Σκοπευτηρίου Καισαριανής • Δήμος Καισαριανής (kaisariani.gr)

Εδώ όλα τα απαραίτητα έγγραφα του διαγωνισμού:

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΕΣΗΔΗΣ ΜΕ Α/Α 202559 ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΕΡΓΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ” ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 5.330.767,47 € 9 (ΠΛΈΟΝ Φ.Π.Α. 24%) • Δήμος Καισαριανής (kaisariani.gr)

Μετάβαση στο περιεχόμενο