περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Κυριακή, 28 Απριλίου | 4:31μμ

Απολογιστικό Δελτίο Τύπου: Ολοκλήρωση Επιχειρησιακού Σχεδίου για την εξασφάλιση Κοινόχρηστων και Κοινωφελών Χώρων (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.) ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

22.11.2023

Ολοκληρώθηκε και εγκρίθηκε με την υπ’ αρ. 17/2023  Απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (ΑΔΑ: 65YZVEC-96O) του Δήμου ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ το:

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΧΩΡΩΝ (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.)» ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Φορέας χρηματοδότησης του ανωτέρω σχεδίου είναι το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ από το Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» για τη δράση: «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων-Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.».

Το Επιχειρησιακό Σχέδιο για την εξασφάλιση των Κοινόχρηστων και Κοινωφελών χώρων, σε εφαρμογή του άρθρου 92 του Ν. 4759/2020 (ΦΕΚ 245/Α/9.12.2020), έχει ως στόχο να συμβάλει στην ολοκλήρωση της εφαρμογής του σχεδίου πόλης, μέσω της απόκτησης των χαρακτηρισμένων κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων και προσανατολίζεται στην καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης για τους παραπάνω χώρους για τους οποίους δεν έχει συντελεστεί απαλλοτρίωση.

Οι χώροι για τους οποίους δεν έχει συντελεστεί ακόμα η απαλλοτρίωση ιεραρχούνται βάσει κριτηρίων ως προς την αναγκαιότητα απόκτησής τους για τον ευρύτερο πολεοδομικό σχεδιασμό του Δήμου λαμβάνοντας υπόψη και το χρόνο που έχει παρέλθει από την επιβολή της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης και η κατάταξή τους γίνεται σε μια από τις κατηγορίες, όπως ορίζει η παρ. 2 του άρθρου 92 του Ν. 4759/2020.

Το εγκεκριμένο Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων-Ε.Σ.Ε.Κ.Κ. του Δήμου ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ είναι το παρακάτω:

ΕΣΕΚΚ-ΔΗΜΟΥ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ.pdf

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΣΑΡΙΑΝΗΣ

Βοσκόπουλος Χρήστος 

Μετάβαση στο περιεχόμενο