περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Σάββατο, 13 Απριλίου | 6:52πμ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ.

11.03.2024

Από αυξημένο ενδιαφέρον χαρακτηρίστηκε η συζήτηση ενημέρωσης δημοτών και Δημοτικής Αρχής με ομιλητή τον Δήμαρχο Καισαριανής Ηλία Σταμέλο στην πλατεία 2ας Μαϊου. Μια συγκέντρωση που εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Δήμου «Η πόλη έχει φωνή – βγαίνουμε στο δρόμο για τα δίκαια αιτήματά μας» που θα κορυφωθεί στις 30 Μαρτίου με λαϊκή συγκέντρωση και πορεία στην κεντρική λεωφόρο.

Στην ομιλία του ο Ηλίας Σταμέλος υπογράμμισε την αποφασιστικότητα της Δημοτικής Αρχής να διεκδικήσει λύσεις για τους δημότες, μαζί με τους δημότες. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά «απαιτείται αγώνας και η Καισαριανή έχει πείρα τέτοιων διεκδικήσεων. Δεν είναι στο DNA της να περιμένει ό,τι ψίχουλα περισσέψουν από το μεγάλο τραπέζι. Και εμείς αυτή την πείρα θέλουμε να την τιμήσουμε. Εξάλλου ό,τι έγινε στην πόλη μας, κατακτήθηκε με αγώνες. Αυτήν την παρακαταθήκη θα τη συνεχίσουμε μαζί με το λαό, ώστε να ικανοποιηθούν τα δύσκολα αλλά δίκαια αιτήματά μας, κόντρα σε επιλογές που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες μας».

Ο Δήμαρχος Καισαριανής αναφέρθηκε στην αξία αυτών των  συζητήσεων που πραγματοποιούνται στις γειτονιές καθώς η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν βλέπει τους δημότες ως αντίπαλο αλλά ως σύμμαχο. Και κατέληξε: «Εμείς απέναντί σας θα απολογούμαστε για αυτά που κάναμε και για αυτά που δεν κάναμε. Μόνο σε αυτούς που κυβερνάνε δεν θα απολογούμαστε γιατί δεν είμαστε «τα καλά παιδιά». Ο λαός μάς εξέλεξε και σε αυτόν δίνουμε λογαριασμό”.

Ακολούθησαν, για αρκετή ώρα, ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους  για μια σειρά από ζητήματα όπως οι ελλείψεις προσωπικού στο Δήμο, το κυκλοφοριακό, αποχετευτικό, απορρίμματα, διαχείριση δημόσιου χώρου, παραβατικότητα κλπ. Απαντήσεις δόθηκαν από το Δήμαρχο αλλά και από Αντιδημάρχους  για θέματα της αρμοδιότητάς τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο