Στην Ημέρα της Μητέρας ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην αίθουσα του Β’ ΚΑΠΗ Καισαριανής.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόδημος Κατσαρέλης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού Κανέλλα Γεωργοπούλου, από τη δημοτική παράταξη «Όμορφη Πόλη – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καισαριανής» η επικεφαλής Μπεττίνα Γραφίδου και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ζαρκαδούλας, ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Κατημερτζής καθώς και ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Σάμιος. Παραβρέθηκε τέλος αντιπροσωπεία από το Α’ ΚΑΠΗ.
Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Στέλλα Σαρρηπαναγιώτου εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα «τρίτης ηλικίας» η οποία μεταξύ άλλων τόνισε: