περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 13 Ιουνίου | 10:49μμ

1ο Αντιναρκωτικό Τουρνουά  Ποδοσφαίρου του Ε.ΣΥ.Ν

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/6/2024 το 1ο Αντιναρκωτικό Τουρνουά  Ποδοσφαίρου του παραρτήματος Βύρωνα – Καισαριανής  του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών,  στα γήπεδα Εργάνης του Δήμου Βύρωνα,  σε συνεργασία με αθλητικά σωματεία του Βύρωνα και της Καισαριανής,  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Παρευρέθησαν  η Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής , Πρόνοιας , Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καισαριανής Κανέλλα Γεωργοπούλου, ο Αναστάσιος Γιαρλέλης εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Βύρωνα , ο Γραμματέας του Κ.Σ. της ΚΝΕ Θοδωρής Κωτσαντής, εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων και  γονείς  των αθλητών.

Ο πρόεδρος του Παραρτήματος Βασίλης Καλύβας αναφέρθηκε στο πρόβλημα των εξαρτήσεων καθώς επίσης και τη συστηματική προσπάθεια απενοχοποίησης της χρήσης των ναρκωτικών ουσιών που επιχειρείται τα τελευταία χρόνια, με όχημα  την δήθεν «αθώα» χρήση της κάνναβης, με σκοπό τη δημιουργία ενός κλίματος κοινωνικής αποδοχής της χρήσης,  κυρίως στις νεαρές ηλικίες.

Αναφέρθηκε επίσης στο νέο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση με σκοπό τη διάλυση όλων των στεγνών προγραμμάτων, το οποίο έχει ήδη συναντήσει σφοδρές αντιδράσεις.

Τέλος αναφέρθηκε στην έλλειψη Κέντρου Πρόληψης και Συμβουλευτικής στην περιοχή μας για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας των νέων και την παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών σε νέους, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Στο τέλος της διοργάνωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά κύπελλα στις ομάδες καθώς και αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Το τουρνουά ποδοσφαίρου έκλεισε με την ανάρτηση πανό στα κάγκελα του γηπέδου από όλες τις ομάδες με σύνθημα:

ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Το 1ο Αντιναρκωτικό Τουρνουά αποτέλεσε μια σημαντική πρωτοβουλία στον αγώνα που διεξάγεται για «μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά». Η  Δημοτική Αρχή Καισαριανής στηρίζει αυτές τις προσπάθειες με όλα τα μέσα που διαθέτει και θα συνεχίσει τις δράσεις ενημέρωσης, στηρίζοντας παράλληλα τον αγώνα για τη δημιουργία Κέντρου Πρόληψης και Συμβουλευτικής στην περιοχή μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο