περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Σάββατο, 20 Ιουλίου | 9:13πμ

Συγκινητική η εκδήλωση του 2ου Λυκείου Καισαριανής

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Δημαρχείου από το 2ο ΓΕΛ Καισαριανής με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί αποχαιρέτησαν τους μαθητές της Γ’ τάξης και τίμησαν τη μετονομασία του σχολείου σε «2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής Ηρώ Κωνσταντοπούλου» παρουσιάζοντας τη ζωή της ηρωίδας που εκτελέστηκε στο Σκοπευτήριο σε ηλικία 17 ετών. Η μετονομασία έγινε μετά από ομόφωνη εισήγηση του Συλλόγου Διδασκόντων και σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε μουσικό πρόγραμμα από τον Μουσικό Όμιλο και τον Φιλολογικό Όμιλο. Σημειώνεται ότι η Σχολική Επιτροπή έχει χρηματοδοτήσει την αγορά μουσικών οργάνων και ηχητικού εξοπλισμού «επενδύοντας» στην αστείρευτη δημιουργικότητα της νέας γενιάς και θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού Κανέλλα Γεωργοπούλου καθώς και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Απόστολος Κοπριτέλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο