περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Σάββατο, 20 Ιουλίου | 9:23πμ

Πρωτοβουλία του Δημάρχου Καισαριανής για την επικίνδυνη κατάσταση στη διασταύρωση  Υμηττού – Χίου – Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου

25.06.2024

Αναμένοντας ακόμη τις ενέργειες των αρμόδιων αρχών, δημοσιοποιούμε την επείγουσα επιστολή που απέστειλε στις 11 Ιουνίου ο Δήμαρχος Καισαριανής προς τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και στον Διευθυντή Τροχαίας Αθηνών, επισημαίνοντας τους κινδύνους αλλά και την αναγκαιότητα λήψης άμεσων μέτρων στη διασταύρωση Υμηττού – Χίου – Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου.

Επισυνάπτεται ολόκληρη η επιστολή.

Για τον κίνδυνο πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος στην εν λόγω διασταύρωση προειδοποιεί και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής με επιστολή που απηύθυνε στις 21 Ιουνίου στον Δήμαρχο Ηλία Σταμέλο με ανάλογο περιεχόμενο και με την οποία ζητά «την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας με ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη, ώστε η διέλευση των πεζών να είναι απόλυτα ασφαλής, τη δημιουργία διαγράμμισης καθώς και την τοποθέτηση ειδικής προειδοποιητικής σήμανσης στην ευρύτερη περιοχή των σχολικών δομών».

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για το καλό των παιδιών μας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο