περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Παρασκευή, 29 Μαρτίου | 7:06πμ

Δελτίο Τύπου σχετικά με την επικείμενη μεταφορά του καταστήματος των ΕΛΤΑ η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί!

Τις τελευταίες ημέρες η πόλη αναστατώθηκε με αφορμή τη διαρροή της επικείμενης μεταφοράς του καταστήματος των ΕΛΤΑ από την Καισαριανή  και κατ’ επέκταση την απώλεια ακόμη μιας υπηρεσίας από τα όρια του Δήμου μας.

Δικαιολογημένα ο κόσμος της πόλης δυσαρεστήθηκε, καθώς η καθημερινότητα όλων μας δυσκολεύεται ακόμη περισσότερο κάθε φορά που μια τράπεζα ή δημόσια υπηρεσία αποφασίζει να κλείσει μια δομή ή ένα υποκατάστημα.

Δυστυχώς, δεν ήταν λίγοι όσοι επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το νέο για τα ΕΛΤΑ ως μια αφορμή να ασκήσουν κριτική στη νέα δημοτική διοίκηση, να αντιπολιτευθούν, ακόμη και να λαϊκίσουν ή να καιροσκοπήσουν.

Εμείς, πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για μια δημοτική αρχή που θα εργαστεί σκληρά για το καλό της πόλης, αντί να αναλωθούμε σε διαδικτυακές αναρτήσεις, επιλέξαμε να κάνουμε αυτό για το οποίο εκλεγήκαμε: να αξιοποιήσουμε τα θεσμικά και νόμιμα μέσα για να προστατεύσουμε το κοινό καλό της πόλης.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ!

Αντί να χάσουμε χρόνο σε ανούσιες θεωρητικές συζητήσεις για τα σημεία των καιρών, τις συγχωνεύσεις, τη μετάβαση του δημόσιου τομέα στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές εξελίξεις που ξεπερνούν τα μεγέθη των δήμων, πόσω μάλλον των πολιτών μεμονωμένα, επιλέξαμε να λύσουμε το πρόβλημα! Είμαστε ενήμεροι για τη  μεταφορά του καταστήματος εδώ και πολύ καιρό. Όλο αυτό το διάστημα επιλέξαμε να εργαστούμε εντός των θεσμικών πλαισίων σιωπηρά, με στόχο το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην πρώτη μας ανακοίνωση αρκεστήκαμε στην αναφορά της διατήρησης θυρίδας συνειδητά, γιατί προτιμήσαμε να προβούμε σε περαιτέρω δηλώσεις όταν θα μπορούμε να ανακοινώσουμε ως αποτέλεσμα τον αρχικό μας στόχο: τη διατήρηση του υποκαταστήματος στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος, σε συνεννόηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΤΑ κ. Κωνσταντόπουλο, κατάφερε να μην κλείσει το κατάστημα ΕΛΤΑ της πλατείας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ. Απλά, θεσμικά. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και εμβατήρια.

Σας το λέμε μήνες: Η Καισαριανή είναι το σπίτι μας. Της χρωστάμε, δε μας χρωστάει.

Διεκδικήσαμε τη διοίκηση του Δήμου γιατί θέλουμε να κάνουμε έργο για την πόλη και θα το κάνουμε.

Πρόσφατα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο