περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Τετάρτη, 24 Απριλίου | 6:44πμ

Δελτίο τύπου σχετικά με την Εθελοντική αιμοδοσία

 

Δήμος Καισαριανής
Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2020

Δελτίο τύπου σχετικά με την Εθελοντική αιμοδοσία

Ο Δήμος Καισαριανής ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για τη συλλογή αίματος, την Κυριακή 29 Μαρτίου στο Δημαρχείο Καισαριανής.

Ο Δήμος μας ανταπεξείλθε στην πρόσκληση του Συντονιστικού Κέντρου Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), της Περιφέρειας Αττικής, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καισαριανής, μεταξύ 09.30 – 14.00,  με σχολαστική τήρηση όλων των κανόνων αντισηψίας, με χώρο αναμονής και ελεγχόμενη ροή των εθελοντών, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά του COVID-19.

Το αποτέλεσμα της αιμοδοσίας ήταν 64 μονάδες αίμα, ποσότητα την οποία η Δρ. Ελισάβετ Γρουζή MD, συντονίστρια διευθύντρια Ν.Υ. του ΓΑ ΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», εκτίμησε ως πάρα πολύ καλή.

O Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, μετά το τέλος της αιμοδοσίας, ευχαριστώντας όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν για αυτή την ενέργεια, τόνισε ότι «στην πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι η συλλογική προσπάθεια πάντα φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε να ενεργοποιούμε όλες τις δυνάμεις για το κοινό καλό και τη βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη».

Μετάβαση στο περιεχόμενο