περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 25 Απριλίου | 11:42πμ

4 Απριλίου 2023: Ημέρα Υιοθεσίας και συλλογής ξηράς τροφής

Ο Δήμος Καισαριανής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων διοργάνωσε εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα Υιοθεσίας και συλλογής ξηράς τροφής»

Ο Δήμος Καισαριανής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων διοργάνωσε εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα Υιοθεσίας και συλλογής ξηράς τροφής».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 4 Απριλίου 2023, στην πλατεία Καισαριανής, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 με μεγάλη επιτυχία.

Συγκεντρώθηκαν 50 κιλά ζωωτροφών τα οποία θα διανεμηθούν μέσω του δικτύου φιλόζωων εθελοντών στα διάφορα σημεία σίτισης των αδέσποτων ζώων της πόλης.

Συγκεντρώθηκαν 50 κιλά ζωωτροφών τα οποία θα διανεμηθούν μέσω του δικτύου φιλόζωων εθελοντών στα διάφορα σημεία σίτισης των αδέσποτων ζώων της πόλης.

Ειδική επίσκεψη πραγματοποιήσαν οι μαθητές των τμημάτων Α3 και Γ1 του 1ου Γυμνασίου Καισαριανής, συνοδεία της Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου κας Μυγδάλη και δύο φιλόζωων καθηγητριών που θέλησαν να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με μια χαριτωμένη ‘άστεγη Καισαριανιώτισσα’ σκυλίτσα ονόματι Μάχη, η οποία φιλοξενείται προσωρινά στο χώρο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων Βύρωνα.

Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Καισαριανής με τη Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου κα Μυγδάλη, δύο καθηγήτριες
και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας & Προαγωγής Υγείας Γιώργο Φασκιώτη

Η Μάχη είναι 5 ετών, στειρωμένη και εμβολιασμένη, σε αναζήτηση ενός σπιτιού που θα της προσφέρει αγάπη και θαλπωρή. Είναι πολύ φιλική και χαδιάρα!

Δήμος Καισαριανής: Κοινωνική Υπηρεσία – Τμήμα Φροντίδας Αδέσποτων και Δεσποζόμενων Ζώων Συντροφιάς: η μικρή Μάχη ψάχνει σπίτι

Την επίβλεψη της εκδήλωσης είχε η Επόπτρια Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καισαριανης και Υπεύθυνη Αδέσποτων και Δεσποζόμενων Ζώων Συντροφιάς, κα Σοφία Πατηνιώτη.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η κα Χρυσούλα, εθελόντρια του χώρου φιλοξενίας Βύρωνα, η οποία μίλησε στους μαθητές για τη σημασία της υιοθεσίας, για τη σοβαρότητα της απόφασης να υιοθετήσουμε ένα κουτάβι, το οποίο δεν είναι κάποιο λούτρινο που αργότερα μπορούμε να πετάξουμε στο δρόμο.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας & Προαγωγής Υγείας Γιώργος Φασκιώτης, με την Επόπτρια Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καισαριανης και Υπεύθυνη Αδέσποτων και Δεσποζόμενων Ζώων Συντροφιάς, κα Σοφία Πατηνιώτη, την εθελόντρια του χώρου φιλοξενίας Βύρωνα κα Χρυσούλα και την χαριτωμένη Μάχη που αναζητά σπίτι

Τα ζώα έχουν συναισθήματα, χρειάζονται στέγη, τροφή και αγάπη όπως και οι άνθρωποι.

Η τρυφερή σκυλίτσα απόλαυσε τα χάδια των μαθητών οι μαθητές των τμημάτων Α3 και Γ1 του 1ου Γυμνασίου Καισαριανής

Στα όρια του Δήμου Καισαριανής ή υπό την φροντίδα του υπάρχουν συνολικά 10 αδέσποτα σκυλάκια, τα οποία βρίσκονται σε προσωρινή φιλοξενία και αναζητούν ένα μόνιμο σπίτι.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι κύριοι Σπύρος Αγγέλης, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με την παράταξη «Δύναμη Ζωής», με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου και ο Νίκος Ανδρουλακάκης, πρώην Αντιπεριφερειάρχης και Υποψήφιος Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών, με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας & Προαγωγής Υγείας Γιώργος Φασκιώτης με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής με την παράταξη «Δύναμη Ζωής», με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου, κο Σπύρο Αγγέλη

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας & Προαγωγής Υγείας Γιώργος Φασκιώτης με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη και Υποψήφιο Βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ κο Νίκο Ανδρουλακάκη και την Επόπτρια Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καισαριανης και Υπεύθυνη Αδέσποτων και Δεσποζόμενων Ζώων Συντροφιάς, κα Σοφία Πατηνιώτη

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Καισαριανής σχεδιάζει για τους επόμενους μήνες, σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων, επισκέψεις στα σχολεία με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με την υιοθεσία αδέσποτων, τη φροντίδα και τη σημασία της απέναντι στους τετράποδους φίλους του ανθρώπου.

Ευχαριστούμε θερμά όσους σήμερα προσέφεραν τροφές για τα αδέσποτα της πόλης!

Μετάβαση στο περιεχόμενο