περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Πέμπτη, 25 Απριλίου | 11:36πμ

Το διεθνές πρόγραμμα «Asphalt Art» (Τέχνη στην Άσφαλτο) στη συμβολή της Εθνικής Αντιστάσεως με την οδό Φιλαδελφείας ολοκληρώνεται!

Σε ένα 3ήμερο με πολύ χρώμα, μουσικές και δημιουργικότητα, η παρέμβαση στην εμβληματική διασταύρωση της λεωφόρου μας με την οδό Φιλαδελφείας θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή όλης της πόλης!

Το διεθνές πρόγραμμα «Asphalt Art» (Τέχνη στην Άσφαλτο) στη συμβολή της Εθνικής Αντιστάσεως με την οδό Φιλαδελφείας: η τελική εικόνα της διασταύρωσης, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.
Το διεθνές πρόγραμμα «Asphalt Art» (Τέχνη στην Άσφαλτο) στη συμβολή της Εθνικής Αντιστάσεως με την οδό Φιλαδελφείας: η τελική εικόνα της διασταύρωσης, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

Από σήμερα, Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023, μέχρι το μεσημέρι τις 14:00 και από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 το απόγευμα, ελάτε να ζωγραφίσουμε τη διασταύρωση!

Αύριο Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023, οι εργασίες ζωγραφικής θα συνεχιστούν το πρωί μπροστά από το το 2ο και 6ο Νηπιαγωγείο Καισαριανής, θα τοποθετηθούν τα καθίσματα και οι πάγκοι μπροστά από το Α’ ΚΑΠΗ και το απόγευμα θα ξηλώσουμε τα κάγκελα μπροστά από την είσοδο των Νηπιαγωγείων.

Το Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023, θα γιορτάσουμε την ολοκλήρωση του έργου με μια σειρά από δραστηριότητες και φυσικά ένα μεγάλο πάρτι!

Το διεθνές πρόγραμμα «Asphalt Art» (Τέχνη στην Άσφαλτο) στην Καισαριανή: πρόγραμμα εκδηλώσεων εγκαινίων το Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023
Το διεθνές πρόγραμμα «Asphalt Art» (Τέχνη στην Άσφαλτο) στην Καισαριανή: πρόγραμμα εκδηλώσεων εγκαινίων το Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023

Το πρόγραμμα του Σαββάτου έχει ως εξής:

08:00 – 10:00 Κυκλική Πεζοπορία με αφετηρία το Σκοπευτήριο

10:00 – 10:30 Καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλο & τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας, Τουρισμού και Οικολογίας, Μάνου Κιτσέλλη

10:00 – 12:00 Δραστηριότητες για παιδιά και Φύτευση στο 2ο & 6ο Νηπιαγωγείο

12:00 – 13:00 Εκπαίδευση Οδικής Ασφάλειας

12:00 – 16:00 Μουσική, χορός, snacks & aperitivo στο café “Να χαμογελάς”

Παράλληλες εκδηλώσεις:

– δημιουργικό εργαστήριο stencil

– καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Κέντρο Χορού και Πολιτισμού “Πολυμήλη”

***Το έργο πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Bloomberg.

***Η Καισαριανή ήταν ένας από τους 19 Δήμους από συνολικά 300 που κατέθεσαν προτάσεις στο πρόγραμμα από όλη την Ευρώπη!

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα «Asphalt Art» (Τέχνη στην Άσφαλτο) του Ιδρύματος Bloomberg στους παρακάτω συνδέσμους:

Ο Δήμος Καισαριανής στους 19 Δήμους της Ευρώπης του διεθνούς προγράμματος «Asphalt Art» (Τέχνη στην Άσφαλτο) • Δήμος Καισαριανής (kaisariani.gr)

Το διεθνές πρόγραμμα «Asphalt Art» (Τέχνη στην Άσφαλτο) αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά στη συμβολή της Εθνικής Αντιστάσεως με την οδό Φιλαδελφείας. • Δήμος Καισαριανής (kaisariani.gr)

“Τέχνη στην άσφαλτο στο Δήμο Καισαριανής”: Πάρτυ εγκαινίων στις 10 Ιουνίου 2023, 10:00 – 16:00, στη διασταύρωση της Εθνικής Αντιστάσεως με την οδό Φιλαδελφείας • Δήμος Καισαριανής (kaisariani.gr)

Μετάβαση στο περιεχόμενο