περισσότερα...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1922-2022
5η Συνάντηση Μονοπατιών
Newsflash
Slider
Ανοικτές Δημόσιες Διαδικασίες
Διαρκές Συνέδριο 2022
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις και Δράσεις
Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Κέντρου
Εκδόσεις
Επικαιρότητα
Εσπερίδες
Οικονομικά Στοιχεία Δήμου
Ομιλίες Εσπερίδων
Πολιτική Προστασία
Προμήθειες - Έργα - Μελέτες
Προσλήψεις
Σάββατο, 13 Απριλίου | 6:43πμ

Παράδοση πυροσβεστικού οχήματος από τον ΣΠΑΥ στο Δήμο Καισαριανής.

03.04.2024

Στο πυροφυλάκιο της Εθελοντικής Δασοπροστασίας έγινε η παράδοση ενός νέου πυροσβεστικού οχήματος, από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού, στο Δήμο Καισαριανής.

Την παράδοση του οχήματος εκ μέρους του ΣΠΑΥ έκαναν οι Νίκος Κιούσης, ειδικός συνεργάτης του προέδρου του Συνδέσμου και Νικόλαος Μητσιάδης οικονομολόγος Περιβάλλοντος & Κοινωνικής Οικονομίας.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος τόνισε ότι «το νέο πυροσβεστικό όχημα που παραδόθηκε στο Δήμο μας από τον ΣΠΑΥ θα συμβάλλει στην καλύτερη επιτήρηση του Υμηττού από την Εθελοντική Δασοπροστασία Καισαριανής». Επισήμανε δε ότι «για να αντιμετωπιστούν οι μεγάλοι κίνδυνοι από τις δασικές πυρκαγιές απαιτείται η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις για την προστασία της ζωής του λαού, της λαϊκής περιουσίας, την ολοκληρωμένη διαχείριση και προστασία των δασών».

Στην παράδοση παραβρέθηκαν ακόμη η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ανάπτυξης, Προγραμματισμού και Πολιτικής Προστασίας Μαρία Αραχωβίτη, οι Αντώνης Νομικός και Θανάσης Εξαρχόπουλος, πρόεδρος και επίτιμος πρόεδρος αντίστοιχα της Επιτροπής της Εθελοντικής Δασοπροστασίας και ο Μάνος Κιτσέλλης πρόεδρος της Περιπατητικής Ομάδας Υμηττού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο