Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση εγκαινιάστηκε το Σάββατο και θα διαρκέσει μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη η έκθεση αγιογραφίας «Μέρες Επιταφίου» από το Τμήμα Αγιογραφίας του Πολιτιστικού μας Κέντρου και με την διδασκαλία και επιμέλεια της Ιωάννας Μότσου.
Συμμετείχαν η Θεατρική Ομάδα Εφήβων και η Ομάδα Φλογέρας του Πολιτιστικού μας Κέντρου υπό την διδασκαλία των Βίβιαν Σιμάτου και Χρυσούλας Λάζου, με τα παιδιά να απαγγέλουν ποίηση και λογοτεχνικά κείμενα κορυφαίων Ελλήνων ποιητών και συγγραφέων.
Την έκθεση επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος.
Στον χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος Κανέλλα Γεωργοπούλου, αφού συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για την επιλογή των κειμένων, επισήμανε ότι πρόκειται για μια εκδήλωση με ιδιαίτερο περιεχόμενο καθώς τα «πάθη» είναι καθημερινά και ανεξάρτητα από την θρησκευτική πίστη του καθενός, αυτή η εξύψωση του ανθρώπου είναι βίωμα και υποχρέωση για όλους μας τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο.
Την ηχητική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαβριλάκης.